New in store

New arrivals: Elvy Bags! March 29, 2017 17:52

Nieuw bij BIEC: schoudertasjes van het Amsterdamse merk Elvy!

Elvy werd opgericht door muzikante Laura Vlasblom. Haar passie voor mode leidde in 2013 tot een nieuwe creatieve impuls; het opzetten van een eigen tassenlijn.

Elvy richt zich met haar tasjes op ‘Women on the Move’. Ondernemende meiden en vrouwen die eropuit gaan. De stad in, naar het strand, naar een concert of naar een festival, waarbij je liever geen onhandige zware tas bij je hebt. De Elvy tasjes zijn stuk voor stuk handzaam, licht en cross-over te dragen.  Muziekfreak Laura heeft zich de tasjes in haar collectie helemaal eigen gemaakt: ze dragen de namen van haar favoriete rockzangeressen als bijvoorbeeld Janis Joplin en Alanis Morissette. Haar all-time-favorite rockband Fleetwood Mac inspireerde Laura tot de lijfspreuk die ze wil meegeven aan alle Elvy liefhebbers: “Go your own way!”

BIEC, ons eigen merk 

Onze zelf ontworpen eco-vriendelijke portemonnees, tassen en notitieboekjes uit India zijn van heerlijk zacht leer in mooie natuurtinten verkrijgbaar. Het leer is op een duurzame manier geproduceerd, zonder ongelimiteerd gebruik van agressieve chemicaliën. 

Kijk bij 'books' & 'personal' voor ons hele aanbod!